Miss Kermis Julianadorp 2004  
Stella Jolen wint verkiezing Miss Kermis Julianadorp 2004
Op vrijdag 13 augustus 2004 werd de eerste Miss Kermis Julianadorp verkiezing georganiseerd. De Missverkiezing, waarvoor negen prachtige Julianadorper dames zich hadden opgegeven, vond plaats in caf� de T'Happerij
Miss-verkiezingen in Julianadorp(aan zee) zijn niet geheel nieuw. Een tiental jaar geleden vonden ook al verkiezingen plaats van Miss Julianadorp aan Zee. Dit jaar werd de miss verkiezing nieuw leven ingeblazen en was alvast bedoeld als aanloop tot het aanstaande Julianadorper kermisweekend van 20 tot 23 augustus.
De organisatie bestaande uit de Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit i.s.m. Caf� de Thapperij had Julianadorper schoonheden vanaf 18 jaar uitgenodigd voor deelname aan de Miss Kermis verkiezing met als voorwaarde, dat van de verkozen miss kermis wordt verwacht dat zij naast een mooi figuur ook een spetterende uitstraling heeft, spontaan en sportief is en natuurlijk van kermis vieren houdt.
De deelneemsters streden, naast de titel Miss Kermis Julianadorp, om aantekkelijk prijzen, bestaande uit kadobonnen van kapper, sportschool tot kledingzaak. Alle dames waren bijvoorbaat verzekerd van een prijzenpakket t.w.v. € 100,= en de winnares mocht een pakket t.w.v. € 500,= in ontvangst nemen.
Miss Kermis Julianadorp zal tijdens het kermisweekend nog eens extra in de schijnwerpers worden gezet en is uitgenodigd voor het deelnemen aan een modeshow, georganiseerd door All-in Fashion"
In twee verschillende rondes konden de dames zich presenteren in een sportieve outfit en in hun favoriete kermisoutfit. Het geheel werd gepresenteerd door de sportieve dorper Marcel Snippe en DJ Ron verzorgde de drive-in show. Visagisten van Paula's Beaty & Verzorging zorgden voor de make up tijdens de verkiezing.

Bedrijven die zich in het bijzonder hebben ingezet voor deze eerste Miss Kermis Julianadorp verkiezing zijn fitnesscentrum Classic Gym, Haarlijn 10 De Riepel, Paula's Beaty & Verzorging Loopuytpark, DA Drogist Loopuytparkt, De Wit Bloemen en Planten, All-in Fashion Dorperweerth, Ster Videotheek Dorperweerth en Caf� de Thapperij en de Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit.
(e-mail: cultvooruit@hotmail.com )

Stella Jolen Mis Kermis Julianadorp 2004
.

Alle deelneemster aan de miss-kermis-verkiezing 2004. De namen in willekeurig volgorde;
Nancy de Graaff, Amanda vd Weegen, Helen Stam, Gerie Wielenga, Roos Versteven,
Yvonne Jongbloed, Leonie Koenen, Martine vd Beek met in hun midden
de eerste Miss Kermis Julianadorp, Tessa Jolen
.

Tessa Jolen tijdens haar presentatie aan het publiek
.

presentator Marcel snippe stelde enkele moeilijke vragen aan de deelneemsters
.

De jury onder leiding van Annius van der Spoel(r)
.
.
.
.
.
.
.
.
.

't Was bomvol, met oorverdovende muziek, gezellig, zeer warm en donker in de T'Happerij
.

En Kelly deed mee zonder mededinging
.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deze pagina is gemaakt voor de website
Julianadorp Parel van de Kop
http://www.julianadorp-parelvandekop.nl
e-mail: parelvandekop@debvj.nl
copyright: Julianadorppromotie '95