Bowlingbaan
- N O O R D Z E E -
Julianadorp aan zee
 
De laatste jaren worden in en rond Julianadorp steeds meer aantrekkelijke accommodaties voor vakantiegangers gebouwd.Was het een tien jaar geleden nog redelijk sober, de toerist was toen nog tevreden met een veredeld kippenhok, tegenwoordig wordt topkwaliteit gevraagd. Ondernemers hebben daarop ingespeeld en inmiddels zeer moderne vakantieparken gerealiseerd.
Bij toename van het aantal vakantiegangers mogen slechtweer-voorzieningen niet ontbreken. En van deze voorzieningen is de bowlingbaan 'Noordzee'. De werkelijk prachtige, zeer moderne bowlingbaan, gelegen aan de Zanddijk bij strandslag Julianadorp brengen wij op deze pagina in beeld.
 
Bowlingbaan 'Noordzee' is ondergronds aangelegd
bij dit restaurant tegenover strandslag Julianadorp
 
De belangrijkste pionnen op de bowlingbaan.
Bowlingbaan 'Noordzee' wordt veel bezocht door vakantiegangers, families uit de buurt en verenigingen. Daarbij maakt de plaatselijke Bowling Vereniging Julianadorp, bestaande uit bijna 250 leden, wekelijks gebruik van de baan voor trainingen en competitie. Voor de jeugd worden speciale middagen georganiseerd en jaarlijks wordt in het najaar en het voorjaar, bedrijvencompetities georganiseerd. Een dertigtal bedrijven treden dan tegen elkaar in het strijdperk.
   
familie, verenigingen en bedrijven maken veel gebruik van de baan
Hierboven een overzicht van de hypermoderne baan. De opvallende grijsblauwe kleur van de baan is uniek in Nederland. Het tellen van de punten gaat geheel computergestuurd. Een afdruk van de scores die de spelers hebben behaald is een extra service..
 
het spel en de spanning
Aktie en aandacht voor behaalde resultaten die worden weergegeven op monitoren
.
Dave Bais, lid van de nationale jeugdselectie, geeft een bijna professionele demonstratie.
Dave Bais
 
Dave Bais, lid van de Bowling Vereniging Julianadorp geeft hier een demonstratie bowling. Dave is naast zijn studie zo'n twintig uur in aktie op de bowlingbaan. Hij maakt deel uit van de jeugdselectie van Nederland. Mede daardoor speelt hij tijdens de weekenden overal in het land wedstrijden. Om nog beter te worden wordt hij getraind door zijn vader, Renee Bais.
   
 
Topspelers komen met eigen materiaal

 

 

Inlichtingen: Ralph Jans tel: (+31)0223-690053

 

 

 

Deze pagina is samengesteld voor de website
Julianadorp Parel van de Kop
http://www.julianadorp-parelvandekop.nl