agenda julianadorp-parelvandekop.nl archief website met o.a. oud nieuws en evenementen
 
Deze zomer uitgave Vakantiegids van Julianadorp
Studio Kisteman Julianadorp geeft deze zomer een Vakantiegids uit voor Julianadorp (aan Zee).
De gids is tweedelig, de helft bestaat uit vakantie-info over ons dorp Julianadorp en de andere helft,
als je gids omdraait, bestaat uit vakantie-info over Huisduinen en Den Helder. Sudio Kisteman wil u
de gelegenheid bieden om reclame te maken in deze gids. De oplage is vastgesteld op 12000-15000
Mocht u interesse hebben en middels het plaatsen van een advertentie het initiatief ondersteunen
dan kunt u kontakt opnemen met Studio Kisteman via email:
studio.kisteman@quicknet.nl
De Voorpagina van de Vakantiegids 2017 van Julianadorp is al klaar
 
Studenten van de Nederlandse Filmacademie gevestigd in Amsterdam maakten vrijdag 27 januari op het strand van Julianadorp opnames voor hun 3e-jaars filmproject. Om zes uur in de morgen waren ze met hun begeleiders en regiseur afgereist naar, volgens de ploeg, het mooiste strand van Noordholland, voor opnames van hun 3e-jaars filmproject. Rond half acht kwamen ze aan en konden de acties beginnen. Tot in de avond werden opnames gemaakt waardoor de, over de gehele dag, veranderende lichtomstandigheden konden worden benut
Hoofdrolspelers van de film zijn een moeder, een zeer succesvol balletdanseres en haar dochter, een talentvol cellospeelster. De moeder doet haar uiterste best om haar dochter naar de top te leiden. Hoe het verhaal afloopt ? Ja, ... dąt is te zien als de film klaar is voor vertoning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zaterdag 22 januari vierde de BelangenVereniging Julianadorp haar 25 jarig bestaan. De receptie kende een flinke opkomst van vertegenwoordigers van andere verenigingen in Julianadorp en meerdere kopstukken van de gemeentelijke politiek. Speciaal voor dit jubileum waren oud-bestuurders uitgenodigd die soms van verre waren afgereisd naar Julianadorp.
Voorzitter Jos Alberink noemde tijdens zijn welkomstoespraak de inzet van de BVJ gedurende de afgelopen 25 jaar, waarbij de verbetering van de leefbaarheid in Julianadorp de boventoon voerde. Infrastructuur, jongerenbeleid, veiligheid en politieke besluitvorming met betrekking tot Julianadorp werden nauwgezet gevolgd en/of bijgesteld. Als jubilerende vereniging bood hij een boom aan aan Julianadorp die geplant gaat worden op het Loopuytpark . Na Jos Alberink kwam wethouder Odd Wagner namens het gemeentebestuur aan het woord, die de nadruk legde op de burgerparticipatie waarbij de BVJ een grote rol heeft gespeeld en dat nog steeds doet. Hij bood aan het bestuur een grote taart aan. Door het bestuur van het Dorpshuis, bij monde van Hans Boskeljon voorzitter van de stichting MFC Dorphuis Julianadorp , werd de BVJ een jubileumboom aangeboden die naast het Dorpshuis zal worden geplant. Na de jubileumreceptie werd nog een gezamenlijk maaltijd gehouden waarvoor, samen met het huidige bestuur, de oud-bestuurders waren uitgenodigd.

Wethouder Odd Wagner met rechts Jos Alberink, voorzitter van de BVJ
 

Kees Veerman, vz Buurthuis Dorpshuis Julianadorp, samen met Hans Boskeljon, vz stichting MFC 't Dorpshuis
Julianadorp, overhandigen de paal met het herrinneringsbordje bij de te planten jubileumboom voor de BVJ
 
 
 
 
.
In het dorpsdeel oud-Julianadorp met de Wethouder de Boerstraat en Meester de Vriesstraat werd afgelopen week het diepriool gereinigd en gecontroleerd. De rioolbuizen werden onder hoge druk schoongespoten waarna zandresten uit het riool werden gezogen. In oud-Julianadorp werden daarbij tonnen zand uit het riool verwijderd. Na de schoonmaak vond nog een inspectie plaats met een camera die geplaatst was op een karretje dat door de rioolbuizen werd gestuurd.
.
JulianPop gaat verhuizen naar het Springfair en JPF-evenemententerrein
Na 23 jaar gaat het JulianaPop muziekfestival vertrekken van het ijsbaanterrein naar het aangrenzend open terrein waar ook jaarlijks Springfair wordt gehouden.De organisatie liep de laatste jaren op het ijsbaanterrein tegen beperkingen op en heeft derhalve gekeken naar een alternatieve locatie voor JulianaPop.
De nieuwe lokatie is ruim en goed bereikbaar voor aan- en afvoer van het materieel, met de steeds grote wordende vrachtauto's, dat nodig is voor het festival. Ook voor bezoekers is het nieuwe terrein uitstekend bereikbaar. Het bestuur zal flink aan de bak moeten voor het samenstellen van een nieuw draaiboek voor de gehele organisatie van het komend JulianaPop-festival dat dit jaar plaats vindt op zondag 18 juni a.s.
.
JulianaPop verhuist van IJsbaan Julianadorp naar het naastliggende (evenementen)terrein
De hoofdingang voor bezoekers blijft aan de Zuiderhaaks/Akkerbouwstraat
............archieffoto
 
 
 
.
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Als het ook maar enigszins kan dan wordt de IJsbaan Julianadorp opengesteld voor de schaatsliefhebbers. Zondag 22 januari en maandag 23 januari gaf het bestuur van IJsclub Julianadorp het sein dat de jeugd welkom was op de ijsbaan. Nog niet de hele baan was goed genoeg, maar toch
kon al wel op een groot deel van de ijsbaan geschaatst worden. De jeugd kwam al gauw naar de baan en al was het nog maar twee dagen ze hebben volop plezier beleefd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
Van Harte Welkom op de Website
Julianadorp parel van de kop
http://www.julianadorp-parelvandekop.nl
,
de website is een non-profit promotie-site van Julianadorp
en wordt sinds 2000 gemaakt door

"Julianadorp-promotie '95"
e-mail: julianadorp@hotmail.com
,
!!! foto's van deze website mogen nķet voor commerciėle doeleinden worden gebruikt !!!
-------- copyright website & foto's : Julianadorp promotie '95 -----

 

Dorper Nieuws wordt samengesteld voor de website
Julianadorp Parel van deKop
Nieuwstips kunt u e-mailen naar:
julianadorp@hotmail.com