Sfeervol Nieuwjaarsconcert 2008
in de Ontmoetingkerk
De culturele commissie O2 van de Ontmoetingkerk organiseerde op zondagmiddag 13 januari het traditionele nieuwjaarsconcert.
Het gemengd koor Mescalanza o.l.v. Laura Rodenhuis en muziekvereniging Kunstzin met Aad Kloos als dirigent van de fanfare en Hans Grotewal als leider van de malletband verzorgden daarbij een plezierig gevarieerd programma. Het goed in aantal opgekomen publiek, bijna alle stoelen van de kerk waren bezet, heeft volop kunnen genieten.
Het concert begon met koorzang van Mescalanza en na de pauze trad Kunstzin aan voor het voetlicht. In de pauze werd traditioneel het nieuwe jaar ingeluid met het serveren van gluhwein.
Julianadorp mag trots zijn op deze twee dorper verenigingen, die kwalitatief inmiddels een behoorlijk niveau hebben bereikt en veel ontspanning en plezier bieden aan hun leden. Kunstzin wil nog graag meer leden plaats bieden binnen haar vereniging, maar bij Mescalanza ligt dat iets gecompliceerder. Voor dames is inmiddels een ledenstop van kracht, maar dirigente Laura Rodenhuis zou nog wel graag mannen in haar koor willen verwelkomen.

Herinnerings-raam aan de stichting van Julianadorp,
oktober 1909, in de Ontmoetingskerk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voor meer informatie over Mescalanza en Kunstzin kunt
u een bezoekje brengen aan de website van de verenigingen.
Website Kunstzin
website Mescalanza

 

 
deze pagina is gemaakt voor de website
Julianadorp Parel van de Kop
d.d. 15 januari 2008
http://www.julianadorp-parelvandekop.nl
email:
julianadorp@hotmail.com
copyright: Julianadorppromotie '95