..
JULIANAPOP 2023 zonig en sfeervol
fotoimpressie van de middag
en info Julianapop 2023
JULIANADORP – Op zaterdag 17 juni vond de 30e editie van JulianaPop plaats.
Met feestnummer Snollebollekes, Martijn Fischer die in de huid van Hazes kruipt, hiphopper Bizzey, powertrio The Euros , JPOP NONSTOP, Drove en Pater Moeskroen en Singer-songwriter Froukje had de organisatie een mooi divers programma vastgelegd.
Naast een heus cocktailterras introduceert het festival dit jaar ook een derde muziekpodium, vernoemd naar de legendarische Dorper bardancing De Zandloper. met Boem! Funkyhouse, Macdean en ’t Paradepaardje kon daar tijdens het festival worden gedanst.
Meer over JulianaPop 2023 op www.julianapop.nl
Froukje
JPOP NONSTOP
BIZZEY
BOEM FUNKYHOUSE
SNOLLEBOLLEKES
PATER MOESKROEN
Meer over JulianaPop 2023 op www.julianapop.nl
.
INFO J U L I A N A P O P ..2023

Julianapop 2023 uitverkocht in slechts 4 dagen! d.d. 14-feb-2023
JULIANADORP – Afgelopen zaterdag begon de kaartverkoop voor de dertigste editie van Julianapop, het jaarlijkse festival in Julianadorp de zaterdag voor Vaderdag. De verkoop begon dit jaar zowel met online kaarten als met fysieke kaarten. Laatstgenoemde waren tussen 14:00 en 16:00 verkrijgbaar in de muziektent op het Loopuytpark. De 300 kaartjes die hier werden aangeboden vlogen allemaal de tent uit. De organisatie laat weten dat ook de online tickets sinds dinsdagochtend strak zijn uitverkocht.
Nog wel kaarten voor kinderen tot/met 12 jaar
Dit betekent dat er op de dag zelf géén kaarten meer verkrijgbaar zullen zijn aan de kassa. Alleen kinderkaarten zijn op de dag zelf nog te krijgen aan de kassa. Deze kaarten zijn voor kinderen t/m 12 jaar en hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. De kinderkaarten kosten €7,50 en zijn alleen verkrijgbaar op de dag van het festival.
Recordtijd verkoop kaarten
Het festival was nog nooit eerder zo snel uitverkocht en de organisatie is hier dan ook enorm trots op. Naast wederom een sterke line-up heeft de organisatie nog meer mooie plannen en ideeën in petto, dus de J’pop bezoekers gaan weer een pracht festivaldag tegemoet in juni.
meer info op www.julianapop.nl
JULIANAPOP- programma 2023
Met feestnummer Snollebollekes, Martijn Fischer die in de huid van Hazes kruipt, hiphopper Bizzey, powertrio The Euros en JPOP NONSTOP, had de organisatie al een mooi divers programma vastgelegd.
Hieraan zijn ook nog Drove en Pater Moeskroen en Singer-songwriter Froukje toegevoegd en maken het programma compleet.
meer info op www.julianapop.nl

Snollebollekes (17.30 uur)
Van links, naar rechts...
Hè hè, eindelijk komt 'ie dan toch naar 't Julianadorper mooiste feestje! In 2020 stond hij al op het programma maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen... Daarom hebben we 'm nu gewoon nog een keer uitgenodigd, want godnondeju wat wij hebben zin om 't veld keihard te laten schudden op haar grondvesten!
Bizzey (16.45 uur)
Doe ik het goed, papi?
Met Bizzey zit je sowieso goed! Sinds hij solo is gegaan na Yellow Claw dropt hij hit na hit en domineert hij de clubs en festivals met zijn opzwepende beats! Naast vele succesvolle samenwerkingen met o.a. Maan en Kris Kross Amsterdam, zet hij ook in z'n eentje menig zaal en festivalterrein in vuur & vlam!
The Euros (21.00 uur)
"Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek", aldus The Euros. Reken maar dat wij wél voor de band komen! Na shows op Zwarte Cross en de Nijmeegse Vierdaagse is nu vanzelfsprekend Julianapop aan de beurt! Dit ietwat gestoorde drietal staat garant voor de allerbeste hits en een knallende liveshow. Pak je luchtgitaar, own die dansvloer en zing de longen uit je lijf!
Drove
Helderse act van werelds kaliber Hoewel Drove in Den Helder wellicht (nog) niet zo’n bekende naam is, zijn deze Jutters over de grens een graag geziene act op menig dancefestival. Zo hebben ze in 2022 hun debuut gemaakt op Tomorrowland, stonden ze in het voorprogramma van Martin Garrix en spelen ze regelmatig in het welbekende Ushuaïa op Ibiza. Met STMPD RCRDS, het platenlabel van Garrix, achter zich staan ze aan het begin van een succesvolle carrière – de organisatie is blij dat ze het gewilde duo nog hebben weten te strikken voor Julianapop dit jaar, voordat ze echt wereldberoemd zijn!
Pater Moeskroen met vrolijke folkmuziek
Het is natuurlijk logisch dat de vrolijkste folk-band van Nederland een plek verdiend op het Dorper podium. Iedereen kent wel een nummer van dit feestelijke zestal, of het nu ‘Joost’, ‘Roodkapje’ of ‘Laat maar waaien’ is. Het muziekgezelschap bestaat dit jaar 35 jaar en dat vieren ze in theaters maar natuurlijk ook op ons festivalterrein. Geniet van krakers uit lang vervlogen tijden, afgewisseld met nieuw materiaal. Van folk en feestgedruis tot tranentrekkende ballades: Pater Moeskroen is van alle markten thuis! Kom jij hun feestje meevieren?
Froukje
Singer-songwriter Froukje maakt het programma compleet. Deze 21-jarige zangers won twee jaar achter elkaar Song van het Jaar (2021 en 2022), nam een Buma Award én Edison in ontvangst en maakte vorig jaar haar debuut op Lowlands. Dit alles maakt haar één van de veelbelovendste zangeressen die ons land rijk is.
meer info op www.julianapop.nl
.
Derde muziekpodium op 30e editie van Julianapop
JULIANADORP – Op zaterdag 17 juni vindt de 30e editie van Julianapop plaats. Naast een heus cocktailterras introduceert het festival dit jaar ook een derde muziekpodium, vernoemd naar de legendarische Dorper bardancing De Zandloper. Zoals de naam doet vermoeden kun je hier tijdens
het evenement non-stop dansjes doen op een gezellige, met shelter overdekte, dansvloer. Elke zondagmiddag was ’t volle bak bij De Zandloper. Niet alleen in ’t dorp, maar ook ver daarbuiten, waren de biertjes voor ’n gulden tijdens happy hour welbekend. De naam voor het derde podium was dan ook snel bedacht; voor velen brengt De Zandloper een hoop mooie herinneringen terug en heeft het ’t nostalgische Dorpse gevoel. Precies het goede sfeertje voor ’t Dorpse festival!
Non-stop dansen
Boem! Funkyhouse, Macdean en ’t Paradepaardje zullen De Zandloper de gehele dag door voorzien van de lekkerste dansmuziek. Met house en funky jazz beats in combinatie met heerlijke, subtiele saxofoonklanken verwelkomt Boem! Funkyhouse de festivalgangers op ’t evenemententerrein. Macdean zweept eenieder vervolgens op met een knallende technoset, gevolgd door de welbekende zwoele R&B deuntjes van ’t Paradepaardje om de avond af te sluiten. De verschillende muziekstijlen zijn een mooie aanvulling op de diverse line-up van het festival. Ontwikkelingen
In 2017 werd voor het eerst in de geschiedenis van Julianapop een tweede podium toegevoegd, met succes. Nu, 6 jaar later, kondigt de organisatie met trots een derde muziekpodium aan. Het festival streeft ernaar zich te blijven ontwikkelen en dit keer uiten vele brainstormsessies zich in o.a. een derde podium. Tevens is er dit jaar een cocktailterras aanwezig en zullen er vóór het evenement online munten worden verkocht.
Munten voorverkoop online
Vanaf woensdag 17 mei 13:30, precies één maand voor het feest losbarst, hebben bezoekers de mogelijkheid alvast munten te kopen via
www.julianapop.nl/tickets . Online gekochte munten zijn alleen op de dag van het evenement op te halen bij de daarvoor aangegeven Muntverkoop.
Munten kosten € 3,- en zijn online verkrijgbaar in tientallen.
meer info op www.julianapop.nl
pagina Julianapop 2023 is samengesteld voor de website
Julianadorp Parel van deKop
www.julianadorp-parelvandekop.nl
julianadorp@hotmail.com