fotoimpressie JulianaPop 2022 op nieuwe lokatie prachtig geslaagd fotoimpressie
Dit jaar was er weer een 'echte' JulianaPop ! Weken van te voren raakte het evenement al uitverkocht.
Zaterdag 18 juni 2022 waren de 5000 bezoeker welkom op het nieuwe festivalterrein, locatie Zuiderhaaks
De dag kende prima festivalweer met aangename temperaratuur. Jong en oud vermaakte zich uitstekend.
De artiesten waren Zangeres Maan, zangeres Lotte, rapper Sjaak, Mother Mercury, zangeres ROND,
rapper Donnie, singer-songwriter Flemming, de Westfriese rockers van Os Jos en JPop NonStop
 
Mother Mercury
 
Rond
 
Sjaak
 
Maan
 
Os Jos
 
Bezoekers
 
Luieren en Springen en Snacken
 
De JulianaPop-Arena is nagenoeg klaar voor ontvangst van de bezoekers
JulianaPop 2022, zaterdag 18 juni
De JulianaPop-Arena

De laatste hand wordt nog gelegd aan Middenbar

Wegwijzers en Air Bee & Bee, nuttige en creatieve uitspattingen in de JulianaPop-Arena
Wat vooraf ging aan JulianaPop 2022
met beschrijving van artiesten
Julianapop 2022 op zaterdag 18 juni a.s.
De organisatie streeft weer naar een cht festival!
Kaartjes JULIANPOP 2022 zijn uitverkocht !!!!
de 9 acts JulianaPop zijn bekend:

Julianapop gaat door dit jaar!
De organisatie laat weten dat ze alles op alles gaat zetten om zaterdag 18 juni 2022 een mooi festival te kunnen neerzetten.

Kaartjes JULIANPOP 2022 zijn uitverkocht !!!!
Voorverkoop
JulianaPop 2022 is gestart op 5 februari jl.
Zaterdag 5 februari is de online kaartverkoop voor de vroege vogels gestart.
De online voorverkoop gaat zaterdag 5 februari 2022 van start. Natuurlijk verwelkomen de organisatoren het liefst weer 5000 man op het veld, maar er wordt rekening gehouden met een kleiner toegestaan bezoekersaantal. Je kunt er dus maar beter vroeg bij zijn!

Tickets & info
Tot 1 april kosten de Vroege Vogel tickets € 27,50.
Vanaf 1 april wordt de prijs € 30,-.
Kaartjes zijn in beperkte oplage verkrijgbaar via
www.julianapop.nl/tickets .
Check www.julianapop.nl voor alle kaartverkoop ins & outs.
Houd Facebook en Instagram in de gaten voor smeuge updates
Inmiddels is al meer dan driekwart van de kaarten verkocht, dus de late beslissers moeten niet te laat beslissen dit jaar.

JulianaPop conform de geldende maatregelen voor evenementen.
In 2020 kon het festival helaas geen doorgang vinden omdat Nederland toen voor het eerst op slot ging vanwege de coronacrisis. Ook in 2021 kon er wederom geen festival worden georganiseerd omdat de toen geldende maatregelen het niet toelieten. Wel werd er dat jaar een succesvolle online editie op poten gezet en daardoor begon het weer enorm te kriebelel.

Nog een jaar geen ‘echte’ Julianapop is natuurlijk geen optie, daarom is besloten het heft in eigen handen te nemen en het festival in 2022 als vanouds door te laten gaan. Uiteraard conform de dan geldende maatregelen voor evenementen, maar dat is nu nog koffiedik kijken.

Voorbereidingen
Ondanks de vele onzekerheden zijn de nodige voorbereidingen al in volle gang. Vrijwilligers zijn ingelicht, barren zijn besteld en de contacten met artiesten zijn gelegd: het is de hoogste tijd dat de bezoekers ein-de-lijk kunnen feesten op het nieuwe festivalterrein aan de Schoolweg / Zuiderhaaks!
.
JulianaPop maakt nu alle namen bekend:
Zangeres Maan,
zangeres Lotte, rapper Sjaak
, Mother Mercury,
zangeres ROND, rapper Donnie, singer-songwriter Flemming,
de Westfriese rockers van Os Jos en JPop NonStop

voorverkoop is zaterdag 5 februari gestart !

de Westfriese rockers van Os Jos
Namen acts JULIANAPOP 2022 - JULIANADORP 18 juni a.s.
Met trots kan de organisatie van JulianaPop de namen
voor de 29e editie van JulianaPop bekendmaken;

Zangeres Maan,
zangeres Lotte, rapper Sjaak
, Mother Mercury,
zangeres ROND
, rapper Donnie, singer-songwriter Flemming,
de Westfriese rockers van Os Josen en NonStop JPop


Zangeres Maan in de herkansing
Zangeres Maan stond eigenlijk al gepland voor de 27e editie van Julianapop in 2020. Helaas gooide corona destijds roet in het eten, maar dit jaar gaat ze voor de herkansing. Inmiddels heeft ze nog meer toffe samenwerkingen en hits op zak en is Maan n van de grootste jonge Nederlandse artiesten op dit moment.
Met haar aanstekelijke nummer-1 hit ‘Blijven Slapen’ met Snelle en recentste track ‘Leven’ is ze een mooie eerste naam op het programma van 2022.

Zangeres Lotte
In de Noordkop is Lotte Schuiling allang geen vreemde meer. Dankzij haar deelname aan ‘Beste Zangers Youtube-editie’ (samen met zus Desi) in 2019, leerde ook de rest van Nederland de Helderse singer-songwriter kennen. Inmiddels zou ze zichzelf niet meer omschrijven als singer-songwriter, maar gaat haar muziek richting alternatieve pop (NHD, 2021).
Op haar nieuwste EP ‘The Girl That I Know’, uitgebracht in 2021, staat o.a. het nummer ‘Bad Vibes’ welbekend bij de lokale muziekliefhebbers.
Het is de hoogste tijd om dit grote talent te laten shinen op ons Dorper podium!

Mother Mercury
Are you ready, Freddie?
De mannen van het Belgische Mother Mercury brengen een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een nep snorretje op te plakken. Nee, nee! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonien en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kunt genieten van de songs zoals je ze kent van de iconische albums
!

ROND - de band achter hitsingle ‘Hard To Say Goodbye’.
Je kunt niet meer om ze heen: Rond is al acht weken de meest gedraaide band op de Nederlandse radio. Hun knaller van een hit ‘Hard To Say Goodbye’ is inmiddels ook al meer dan 15 miljoen keer gestreamd, resulterend in een welverdiende gouden plaat.
De Utrechtse band timmert al sinds 2014 lekker aan de weg en scoorde meer hits als ‘Run’ en ‘Naturally’. Hoewel ze al op de nodige festivals hebben gestaan, hebben ze hun laatste single pas n keer voor livepubliek gespeeld vanwege alle coronaperikelen. De organisatie van Julianapop is trots dat ze deze band aan de line-up voor 2022 kunnen toevoegen en behoren tot n van de festivals waar deze hit voor het eerst live te horen is!

Rapper Sjaak, nieuwe artiest op JulianaPop
Rapper Sjaak is d man achter de zomerhit van 2021 ‘Trompetisto’, dit gaat hoe dan ook lekker klinken op het nieuwe festivalterrein van Julianapop! Maar deze rapper is verantwoordelijk voor nog veel meer hits die zeker weten een belletje doen rinkelen. Denk aan “Helemaal Naar De Klote” en top-40 hit “Stuk” met The Partysquad, ook “Krokobil” met Yellow Claw en “Stap Voor Stap” zijn bekende beats: Ik kom binnen zo van whoop pap pap…

Rapper Donnie, mij niet bellen, gap
. Dat heeft de organisatie van Julianapop wel gedaan en met succes: Donnie is ook van de partij 18 juni! De sympathieke rapper, o.a. bekend van ‘Bon Gepakt’ en ‘Bieber in de Kroeg’, heeft ook zijn eigen tv-show ‘Donnie op de Monnie’ waarin hij een kijk je neemt in het leven van rijke, jonge ondernemers. Met optredens op Lowlands, Paaspop en andere grote festivals heeft hij inmiddels een te gekke liveshow gecreerd, combineer dat met een paar duizend festivalgangers op ’t Dorpse festivalterrein en je hebt een pracht feestje!

Flemming
Met een razend tempo heeft Flemming zijn naam gevestigd in Nederland. Zijn hits ‘Amsterdam’ en ‘Zij Wil Mij’ doen zeker een belletje rinkelen. Recent ontving hij zelfs een gouden plaat voor ‘Zij Wil Mij’, met recht een monsterhit dus. Naast dit succes is hij ook een graag geziene gast en trad hij bijvoorbeeld op bij The Streamers en zal hij optreden tijdens Chantals Pyjama Party. En op Julianapop dus! Leuke trivia: Flemming is vernoemd naar Freddie Mercury, d frontman van Queen. Deze editie heeft het festival, naast Flemming, ook Europa’s meest authentieke Queen tributeband gestrikt!

Os Jos, prut an me leerze
.
Rock & roll is altijd goed, moet je nagaan als het Westfriese rock & roll betreft! De broers van Os Jos hebben met hun eigen werk en Westfriese vertalingen van bekende klassiekers het Westfries nieuw leven ingeblazen. Ze spelen elke kermis, elke tent en elk festival plat dus het is vanzelfsprekend dat ze ook op het Dorper podium staan dit jaar.

JPOP NONSTOP
= terug!
Vier jaar geleden, op ons 25e verjaardags-feestje in 2018, werd de surprise DJ set van DJ Jordy en Danny Janssen enthousiast ontvangen door de feestvierende bezoekers. Understatement. Opblaas-krokodillen, -ballen, -instrumenten: van alles vloog door de lucht terwijl alle voetjes van de vloer gingen tijdens de keiharde beats van het duo.


Kaartjes JULIANPOP 2022 zijn uitverkocht !!!
Vroege Vogel online voorverkoop
De online voorverkoop voor vroege vogels is gestart op zaterdag 5 februari om 10:00, uitsluitend via www.julianapop.nl/tickets.
De Vroege Vogel tickets zijn € 27,50 per stuk,
Vanaf 1 april 2022 kosten de tickets € 30,-.
Check de website
www.julianapop.nl voor alle laatste nieuws over de kaartverkoop en houd de socials in de gaten voor de allerlaatste smeuge updates!
 
De pagina JulianaPop 2022
is samengesteld voor de website

Julianadorp Parel van deKop
www.julianadorp-parelvandekop.nl
julianadorp@hotmail.com