.
Peter Slor en Aad Romar verrassende kampioenen Jeu de Boules 2011 van Het Koegras
Op zondag 29 mei werd op het ijsbaanterrein in Julianadorp om het tweede Koegrasser Jeu de Boules kampioenschap gestreden. De organisatie mocht zich verheugen op een flinke belangstelling voor het toernooi, het aantal deelnemers was bijna verdubbeld in vergelijking met de eerste editie vorig jaar. Achtendertig teams traden aan om te spelen om de felbegeerde bokaal.
Het toernooi verliep voorspoedig, de start was om tien uur in de morgen en de geplande eindtijd van rond vier uur in de middag lukte aardig. De hele dag dreigde het te gaan regenen, maar het bleef bij enkele spetters.
Het toernooi werd na een spannende finale verrassend gewonnen door Peter Slor en Aad Romar. Zij moesten de finale spelen tegen de winnaars van vorig jaar, vader en dochter Aad en Kim van Asten. Peter en Aad, beide lid van de organiserende Julianadorper jeu de boulesvereniging "De Ballen", waren op het laatste moment nog toegevoegd aan de deelnemerslijst om een even aantal teams te verkrijgen. De winnaars waren zelf ook zeer verbaasd dat ze uiteindelijk de beker in ontvangst mochten nemen. In de finale, die zeer gelijkopgaand was bleek Peter Slor het best tegen de spanning opgewassen, regelmatig kwamen van zijn hand gerichte worpen, maar ook Aad Romar weerde zich kranig. Een tussenstand van 9 - 7 voor de van Astens werd uiteindelijk omgezet in winst met de 13 punten voor het team Slor/Romar. Als derde prijswinnaars volgden Marion Klaassen en Lydia Boerekamps en de vierde plaats was voor Joyce Wierstra en Marja Oele.

Peter Slor en Aad Romar winnaars van het 2e Koegrasser Jeu de Boules kampioenschap
 
Fotoimpressie van de finale wedstrijden e.a.

de winnaars Aad Romar en Peter Slor
Marion Klaassen en Lydia Boerekamps( 3e)(links)
Kim en Aad van Asten (2e) links v/h midden en helemaal rechts
 

de vierde prijs winnaars Joyce Wierstra en Marja Oele.
 

Gebroeders Heyblok kregen een aanmoedigingsprijs vanwege een wedstrijd met nul punten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
enthousiaste fans langs de lijn
 
 
 
 

wie de jeugd heeft ................
 
 
 
 
 
 
na de eigen wedstrijden toch nog even een balletje gooien
 
 
Deze pagina is gemaakt voor de internetsite
Julianadorp Parel van de Kop
http://www.julianadorp-parelvandekop.nl
dd. mei 2011
copyright Julianadorppromotie '95